100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CITROEN
Gekozen auto:CITROEN JUMPER Open laadbak/ Chassis 2.2 HDi 101PK
Bouwjaar 04.2002 - heden

Draagarmen CITROEN JUMPER Open laadbak/ Chassis (244) 2.2 HDi

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde
Draagarmrubber voorzijde

Achterste draagarm inspecteren

Elke CITROEN JUMPER Open laadbak/ Chassis (244) 2.2 HDi heeft een eigen VIN-nummer. Het is fijn en voordelig om het onderdeel online te bestellen. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Invoeren van auto's uit andere landen dan dan Nederland komt steeds vaker voor. Bij de APK wordt een naar links (of rechts) trekkende auto afgekeurd.

Speling op draagarmrubbers

Een stabilisatorstang is gemakkelijk en goedkoop te monteren. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuw handremmechanisme en nieuwe veren. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren.

Draagarmen bestellen voor uw CITROEN JUMPER Open laadbak/ Chassis (244)

Als de draagarmen geproduceerd zijn binnen Europa, is dat goed. De electronica in de huidige auto geeft veel storingen. Een auto is nog steeds het snelste vervoermiddel. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw CITROEN, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.