100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CITROEN
Gekozen auto:CITROEN JUMPER Open laadbak/ Chassis 2.8 HDi 128PK
Bouwjaar 04.2002 - heden

Draagarmen CITROEN JUMPER Open laadbak/ Chassis (244) 2.8 HDi

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde
Draagarmrubber voorzijde

Draagarmen bestellen voor uw CITROEN JUMPER Open laadbak/ Chassis (244) 2.8 HDi

Wij verkopen rem onderdelen met kortingen tot 65%. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw CITROEN JUMPER Open laadbak/ Chassis (244) past. Aan de reactiearm zit ook een spiraalveer vast. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: OLDSMOBILELANCIAMAZDASAABCADILLAC.

Speling op draagarmrubbers

Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Een defecte arm kan de reden zijn voor trillende remschijven. APK is voor uw eigen veiligheid. Ook de bevestigingsbouten kunnen slijten.

Achterste draagarm inspecteren

Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw CITROEN, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw aankoop kunt maken op onze webshop. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu.