WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: CITROEN
Gekozen auto:CITROEN XSARA 1.4 HDi 68PK
Bouwjaar 01-2003 - 03-2005

Draagarmen CITROEN XSARA (N1) 1.4 HDi

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde
Draagarmrubber achterzijde
Draagarmrubber voorzijde

Draagarmen bestellen voor uw CITROEN XSARA (N1) 1.4 HDi

Fabrikanten zijn onder andere FEBI TRW LENFORDER ABS. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Via onze partners is het mogelijk om het auto-onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben.

Speling op draagarmrubbers

Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw aankoop kunt maken op onze webshop. Voertuigen worden steeds zuiniger gemaakt. Een ander APK-afkeur is een kapotte spiraalveer. Het fuseelichaam bestaat onder andere uit de arm. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: FERRARILOTUSIVECOMINI.

Achterste draagarm inspecteren

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw CITROEN XSARA (N1) komen. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw CITROEN. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto.