Draagarmen DAEWOO

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Achterste draagarm inspecteren

Wilt u aankoop bewerken? Neem dan telefonisch contact met ons op. Als de stuurdelen in goede staat verkeren, geeft dat een strak sturende auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Een stabilisatorstang is gemakkelijk en goedkoop te monteren.

Draagarm monteren op een auto

Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie. Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg. De juiste wielstand is erg belangrijk. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw DAEWOO. Een kapotte draagarm of fuseekogel wordt niet snel opgemerkt aangezien je snel went aan een minder stuurgedrag van de auto. Draagarmen moeten in juiste conditie verkeren. Vooral de draagarmrubbers en fuseekogels moeten spelingvrij zijn. Zo kan de auto een goede wegligging vergaren.

Draagarmen bestellen voor uw auto

Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. Soms wordt een fuseekogel geschroefd.Soms wordt een fuseekogel geschroefd maar vaker worden deze geperst. Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Fabrikanten zijn onder andere FEBI TRW LENFORDER ABS.

Bekijk ook alle daewoo draagarmen op RemOnderdelen.nl