WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: DAEWOO
Gekozen auto:DAEWOO EVANDA 2.0 131PK
Bouwjaar 08-2002 - heden

Draagarmen DAEWOO EVANDA (KLAL) 2.0

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde
Draagarmrubber voorzijde

Achterste draagarm inspecteren

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw DAEWOO EVANDA (KLAL) 2.0. De juiste wegligging wordt gerealiseerd door de draagarm. Het assortiment bestaat uit meer dan 8000 artikelnummers.

Draagarmen bestellen voor uw DAEWOO EVANDA (KLAL)

Elke DAEWOO heeft een eigen VIN-nummer. Er zijn meer dan 31.000 artikelen die wij aanbieden. Auto-onderdelen moeten op tijd worden vervangen. Auto-onderdelen van ABS zijn van A-merk kwaliteit.

Speling op draagarmrubbers

De electronica in de huidige auto geeft veel storingen. Stuurdelen bestellen met minimaal 60% korting. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Ook de bevestigingsbouten kunnen slijten. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik.