100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: DAEWOO
Gekozen auto:DAEWOO LACETTI Hatchback 1.6 109PK
Bouwjaar 02-2004 - heden

Draagarmen DAEWOO LACETTI Hatchback (KLAN) 1.6

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde
Draagarmrubber voorzijde
Wij checken of dit past
Past op uw DAEWOO LACETTI Hatchback
Deze past mogelijk niet op uw auto.
Via de kentekencheck hebben we uitgezocht wat op je auto past.
Wij denken dat dit onderdeel niet past.
Populaire keuze
Originele kwaliteitArtikelnr: 271488
Op voorraad, maandag gratis verzonden!
voorzijde, links of rechts, ondervoorzijde, links of rechts, onder
Wat is originele kwaliteit?
Standaard op uw auto
Normaal gebruik
Zelfde als in uw garage
12 maanden garantie
Beste prijs/kwaliteit
Specificaties
Merk: All Brake Systems
Ø Buiten diameter: 60,0 mm
binnen Ø: 12,2 mm
Lengte: 54,0 mm
Inbouwplaats: voorzijde, links of rechts, onder
59% Korting
14,62
35,65
incl. BTW
Prijs per stuk
Meer informatie
Reviews: 13

Achterste draagarm inspecteren

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. In Nederland moeten voertuigen goedgekeurde onderdelen bevatten. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: RENAULTCHEVROLETLOTUSROVER. Fuseekogels en draagarmrubbers zijn gevoelig voor slijtage omdat ze constant bewegen. Ook het weer speelt een grote rol bij de slijtage, bijvoorbeeld vorst en pekel tasten de onderdelen aan. Een ander APK-afkeur is een kapotte spiraalveer.

Draagarmen bestellen voor uw DAEWOO LACETTI Hatchback (KLAN) 1.6

De rem onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Lucht en interieur filters worden bij een grote beurt vervangen. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe veren, nieuwe glijbussen, nieuwe rubberdelen en nieuw handremmechanisme. Als de draagarmen geproduceerd zijn binnen Europa, is dat goed.

Speling op draagarmrubbers

Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een snelle website. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Een kapotte draagarm of fuseekogel wordt niet snel opgemerkt aangezien je snel went aan een minder stuurgedrag van de auto. Draagarmen moeten in juiste conditie verkeren. Vooral de draagarmrubbers en fuseekogels moeten spelingvrij zijn. Zo kan de auto een goede wegligging vergaren. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw DAEWOO LACETTI Hatchback (KLAN) komen. Een aantal kenmerken die typisch zijn voor slijtage: krakend geluid bij drempels, bonkend geluid bij rijden over onverhard wegdek, scheeftrekken naar links (of rechts) tijdens het rijden. Meer slijtage op de banden is ook niet uitzonderlijk.