100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: DAEWOO
Gekozen auto:DAEWOO REXTON 2.9 TD 120PK
Bouwjaar 04.2002 - heden

Draagarmen DAEWOO REXTON (GAB_) 2.9 TD

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Speling op draagarmrubbers

Een garage kan het monteren, maar dat kunt u zelf ook. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. De juiste draagarm wordt niet altijd gegeven bij de kentekencheck.

Draagarmen bestellen voor uw DAEWOO REXTON (GAB_) 2.9 TD

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw DAEWOO REXTON (GAB_), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Een wiel moet zowel naar links als naar rechts kunnen bewegen. Gietijzer komt steeds minder vaak voor als component. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw DAEWOO komen.

Achterste draagarm inspecteren

Aan de draagarm zit ook een schokbreker vast. Draagarmen monteren op een auto. Een auto uit buiten de EU heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Goedkope onderdelen zijn vaak niet gekeurd.