WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: DAEWOO
Gekozen auto:DAEWOO REXTON 3.2 V6 220PK
Bouwjaar 04.2002 - heden

Draagarmen DAEWOO REXTON (GAB_) 3.2 V6

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Draagarmen bestellen voor uw DAEWOO REXTON (GAB_) 3.2 V6

Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de autodealer. Draagarmen monteren op een auto. Slijtage wordt mede bepaald door het wegdek.

Achterste draagarm inspecteren

Chassis-onderdelen verslijten snel. Aan de reactiearm zit ook een spiraalveer vast. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: IVECOFIATMASERATIJEEP. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw DAEWOO REXTON (GAB_) komen.

Speling op draagarmrubbers

De juiste wegligging wordt gerealiseerd door de draagarm. Wilt u aankoop corrigeren? Neem dan telefonisch contact met ons op. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw DAEWOO past. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. Als de stuurdelen in goede staat verkeren, geeft dat een strak sturende auto.