Fijne paasdagen! In verband met de paasdagen zal uw bestelling verwerkt worden op dinsdag 23 april.

Draagarmen DAF

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Achterste draagarm inspecteren

Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. Voertuigen worden steeds zuiniger gemaakt. Een auto uit Rusland heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de dealer. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00.

Draagarm monteren op een auto

Een kapotte draagarm of fuseekogel wordt niet snel opgemerkt aangezien je snel went aan een minder stuurgedrag van de auto. Draagarmen moeten in juiste conditie verkeren. Vooral de draagarmrubbers en fuseekogels moeten spelingvrij zijn. Zo kan de auto een goede wegligging vergaren. Aan de reactiearm zit ook een spiraalveer vast. Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole.

Draagarmen bestellen voor uw DAF

U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Bij de APK wordt een naar links (of rechts) trekkende auto afgekeurd. Reactiearmen komen zelden afgebroken voor. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor.