Draagarmen DAIHATSU

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Draagarmen bestellen voor uw DAIHATSU

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties raadplegen. De chassis en het wiel zijn door middel van de reactiearm verbonden. Het wordt vaak gemaakt van gietstaal of aluminium.

Achterste draagarm inspecteren

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest. Het fuseelichaam bestaat onder andere uit de arm.

Draagarm monteren op een auto

Slijtage van draagarmen en stuurdelen worden bij de APK snel gezien. Auto-onderdelen van ABS zijn van A-merk kwaliteit. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Indien gewenst kunt u uw producten ook ophalen bij ons in Ermelo. De reactiearm wordt ook de wieldraagarm genoemd.

Bekijk ook alle daihatsu draagarmen op RemOnderdelen.nl