100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: DAIHATSU
Gekozen auto:DAIHATSU CHARADE IV 1.0 52PK
Bouwjaar 09-1994 - 03-1996

Draagarmen DAIHATSU CHARADE IV (G200, G202) 1.0

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde

Achterste draagarm inspecteren

Wij controleren altijd bij de DAIHATSU CHARADE IV (G200, G202) 1.0 dealer of de onderdelen passen op uw auto. Als de draagarmen geproduceerd zijn binnen Europa, is dat goed. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Draagarmen monteren op een auto. Zowel de voor- als achteras van de auto hebben een draagarm.

Draagarmen bestellen voor uw DAIHATSU CHARADE IV (G200, G202)

De fuseekogels en draagarmrubbers gaan in tegenstelling tot de draagarm zelf snel kapot. Op deze onderdelen komt veel kracht te staan tijdens het sturen. Een fuseekogel zit vast aan de wielzijde van een auto. De kogel beweegt de hele tijd mee tijdens het sturen. Het werkt als een soort scharnier. Indien gewenst kunt u uw bestelling ook ophalen bij ons in Ermelo. Een defecte arm kan de reden zijn voor trillende remschijven. In meer dan 10.000 garages worden onze draagarmen gebruikt.. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw DAIHATSU komen.

Speling op draagarmrubbers

Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Monteren kost gemiddeld 60 euro per kant. De electronica in de huidige auto geeft veel storingen. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur.