WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: DAIHATSU
Gekozen auto:DAIHATSU COPEN 0.7 68PK
Bouwjaar 09-2003 - 12-2007

Draagarmen DAIHATSU COPEN (L880_, L881_) 0.7

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde

Speling op draagarmrubbers

Schokken van het wegdek moeten ook kunnen worden opgevangen door het wiel. Een stabilisatorstang is gemakkelijk en goedkoop te monteren. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe pistons, nieuwe glijbussen en nieuwe rubberdelen. In de fuseekogel zit een conisch deel.

Achterste draagarm inspecteren

Zowel de voor- als achteras van de auto hebben een draagarm. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw DAIHATSU COPEN (L880_, L881_) 0.7 past. De fuseekogel kan naar beneden gedrukt worden zodra alles los is gedraaid. Aluminium velgen worden steeds vaker gemonteerd.

Draagarmen bestellen voor uw DAIHATSU COPEN (L880_, L881_)

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw DAIHATSU komen. De electronica in de huidige auto geeft veel storingen. Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Welke onderdelen slijten wel in uw auto?