WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: DAIHATSU
Gekozen auto:DAIHATSU EXTOL Bus 1.3 86PK
Bouwjaar 07-2000 - 11-2011

Draagarmen DAIHATSU EXTOL Bus (S22_, S23_) 1.3

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Achterste draagarm inspecteren

De airco van het voertuig zorgt voor een constante temperatuur. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een snelle website. Het wordt vaak gemaakt van gietstaal of aluminium. De arm in zijn geheel vervangen is vaak veel goedkoper. Je kunt bij ons betalen via PayPal en MisterCash

Speling op draagarmrubbers

Een wiel moet zowel naar links als naar rechts kunnen bewegen. Een aantal kenmerken die typisch zijn voor slijtage: krakend geluid bij drempels, bonkend geluid bij rijden over onverhard wegdek, scheeftrekken naar links (of rechts) tijdens het rijden. Meer slijtage op de banden is ook niet uitzonderlijk. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Elke DAIHATSU EXTOL Bus (S22_, S23_) 1.3 heeft een eigen VIN-nummer. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw DAIHATSU EXTOL Bus (S22_, S23_) past.

Draagarmen bestellen voor uw DAIHATSU

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LADARENAULTGMC. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Gietijzer komt minder vaak voor als component. Een reactiearm verbindt de bewegende delen van het voertuig.