100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: DAIHATSU
Gekozen auto:DAIHATSU YRV 1.0 58PK
Bouwjaar 02-2001 - heden

Draagarmen DAIHATSU YRV (M2) 1.0

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde

Speling op draagarmrubbers

Via uw chassisnummer vinden wij de passende draagarm. Een wiel moet zowel naar links als naar rechts kunnen bewegen. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Soms wordt een fuseekogel geschroefd.Soms wordt een fuseekogel geschroefd maar vaker worden deze geperst.

Achterste draagarm inspecteren

Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw bestelling kunt maken op onze webshop. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw DAIHATSU YRV (M2) 1.0. Ook de bevestigingsbouten kunnen slijten.

Draagarmen bestellen voor uw DAIHATSU YRV (M2)

Het fuseelichaam bestaat onder andere uit de arm. Elke DAIHATSU heeft een eigen VIN-nummer. Reactiearmen komen zelden afgebroken voor. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. De rubbers drogen dan uit.