100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: DAIHATSU
Gekozen auto:DAIHATSU YRV 1.3 GTti 129PK
Bouwjaar 07-2002 - heden

Draagarmen DAIHATSU YRV (M2) 1.3 GTti

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde

Draagarmen bestellen voor uw DAIHATSU YRV (M2) 1.3 GTti

Wij controleren altijd bij de DAIHATSU YRV (M2) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Geperst worden de draagarmrubbers in de arm. AutoOnderdelenExpert.nl zorgt ervoor dat u altijd de juiste draagarm ontvangt. Wij controleren alle bestellingen op correctheid voordat wij deze versturen. Als we niet zeker weten of u het juiste auto-onderdeel hebt besteld, nemen wij meteen contact met u op. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637

Achterste draagarm inspecteren

Fuseekogels en draagarmrubbers zijn gevoelig voor slijtage omdat ze constant bewegen. Ook het weer speelt een grote rol bij de slijtage, bijvoorbeeld vorst en pekel tasten de onderdelen aan. Een reactiearm verbindt de bewegende delen van het voertuig. In de fuseekogel zit een conisch deel. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is.

Speling op draagarmrubbers

Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw DAIHATSU komen. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. Het chassis moet aan het wiel vastzitten.