Draagarmen DAIMLER

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Draagarm monteren op een auto

Wij verkopen rem onderdelen met kortingen tot 65%. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Aan de reactiearm zit ook een spiraalveer vast. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw DAIMLER komen.

Draagarmen bestellen voor uw auto

Wilt u aankoop corrigeren? Neem dan telefonisch contact met ons op. Slijtage aan de draagarm kan voorkomen worden door juiste schokbrekers. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een overzichtelijke website.

Achterste draagarm inspecteren

Bij het demonteren kan het schroefdraad kapot worden gedraaid. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto.

Bekijk ook alle daimler draagarmen op RemOnderdelen.nl