Draagarmen DODGE

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Kapotte draagarm herkennen

Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Een veiligheidsonderdeel van de auto is zeker de draagarm. Aan de reactiearm zit ook een spiraalveer vast. De draagarm wordt ook wel de reactiearm genoemd . Elke DODGE heeft een eigen VIN-nummer.

De perfecte draagarm vinden voor uw auto

Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto. Een stabiele wegligging (en dus goed sturen) komt door al deze onderdelen. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto.

Voorste draagarm controleren

De juiste wielstand is erg belangrijk. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de auto dealer. Draai vervolgens de overige moeren los. Nu kan de draagarm worden verwijderd.