Draagarmen DODGE

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Achterste draagarm inspecteren

De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Wij controleren altijd bij de DODGE dealer of de onderdelen passen op uw auto. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen.

Draagarm monteren op een auto

Er zijn meer dan 31.000 artikelen die wij aanbieden. De fuseekogel kan naar beneden gedrukt worden zodra alles los is gedraaid. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Een reactiearm verbindt de bewegende delen van het voertuig. De juiste wegligging wordt gerealiseerd door de draagarm.

Draagarmen bestellen voor uw auto

Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto-onderdelen. Slijtage wordt mede bepaald door het wegdek. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Aluminium velgen worden steeds vaker gemonteerd.

Bekijk ook alle dodge draagarmen op RemOnderdelen.nl