Fijne paasdagen! In verband met de paasdagen zal uw bestelling verwerkt worden op dinsdag 23 april.

Draagarmen FERRARI

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Draagarm monteren op een auto

Gietijzer komt minder veel voor als component. Wij controleren altijd bij de FERRARI dealer of de onderdelen passen op uw auto. In Nederland moeten voertuigen goedgekeurde onderdelen bevatten. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen.

Draagarmen bestellen voor uw auto

Fuseekogels en draagarmrubbers zijn gevoelig voor slijtage omdat ze constant bewegen. Ook het weer speelt een grote rol bij de slijtage, bijvoorbeeld vorst en pekel tasten de onderdelen aan. Aan de draagarm zit ook een schokbreker vast. Aan het chassis (en de draagarm) zit ook een stabilisatorstang gemonteerd. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto.

Achterste draagarm inspecteren

De juiste wegligging wordt gerealiseerd door de draagarm. Een RDW keuring is verplicht bij een geimporteerde auto. Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu.