Draagarmen FIAT

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Draagarmen bestellen voor uw FIAT

Fabrikanten zijn onder andere FEBI TRW LENFORDER ABS. Een auto is nog steeds het duurste vervoermiddel. Invoeren van auto's uit het buitenland komt steeds vaker voor. Een kapotte draagarm of fuseekogel wordt niet snel opgemerkt aangezien je snel went aan een minder stuurgedrag van de auto. Draagarmen moeten in juiste conditie verkeren. Vooral de draagarmrubbers en fuseekogels moeten spelingvrij zijn. Zo kan de auto een goede wegligging vergaren.

Draagarm monteren op een auto

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. De juiste wegligging wordt gerealiseerd door de draagarm. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer.

Achterste draagarm inspecteren

Houdt u altijd rekening met feestdagen, zondagen en weekend. De arm in zijn geheel vervangen is vaak veel goedkoper. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig? Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP.

Bekijk ook alle fiat draagarmen op RemOnderdelen.nl