100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: FIAT
Gekozen auto:FIAT DUCATO Bestelwagen 2.0 110PK
Bouwjaar 04.2002 - heden

Draagarmen FIAT DUCATO Bestelwagen (244_) 2.0

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde
Draagarmrubber voorzijde

Achterste draagarm inspecteren

Bij alle producten bevind zich een duidelijke handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. De juiste wielstand is erg belangrijk. Een stabilisatorstang is gemakkelijk en goedkoop te monteren. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is.

Speling op draagarmrubbers

Slijtage van draagarmen en stuurdelen worden bij de APK snel gezien. Bij de APK wordt een naar links (of rechts) trekkende auto afgekeurd. Draagarmen monteren op een auto. Dankzij onze kentekencheck ziet u alleen passende onderdelen op de website.

Draagarmen bestellen voor uw FIAT DUCATO Bestelwagen (244_) 2.0

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw FIAT DUCATO Bestelwagen (244_), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Een wiel moet zowel naar links als naar rechts kunnen bewegen. Een veiligheidsonderdeel van de auto is zeker de draagarm. Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden.