100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: FIAT
Gekozen auto:FIAT DUCATO Bestelwagen 2.0 JTD 84PK
Bouwjaar 04.2002 - heden

Draagarmen FIAT DUCATO Bestelwagen (244_) 2.0 JTD

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde
Draagarmrubber voorzijde

Draagarmen bestellen voor uw FIAT DUCATO Bestelwagen (244_) 2.0 JTD

Fuseekogels los monteren helpt vaak niks. Draai vervolgens de overige moeren los. Nu kan de draagarm worden verwijderd. Een defecte arm kan de reden zijn voor trillende remschijven. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Een ander APK-afkeur is een kapotte spiraalveer.

Speling op draagarmrubbers

Wij controleren altijd bij de FIAT DUCATO Bestelwagen (244_) dealer of de onderdelen passen op uw auto. De draagarm vervangen is niet moeilijk en er is geen specifiek gereedschap voor nodig. Wel is het raadzaam om de complete draagarm in zijn volledigheid te vervangen. Het persen van nieuwe fuseekogels of draagarmrubbers is haast onmogelijk zonder een pers. Stuurdelen bestellen met minimaal 60% korting. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw FIAT.

Achterste draagarm inspecteren

De reactiearm wordt ook de wieldraagarm genoemd. Goedkope onderdelen zijn vaak niet gekeurd. Een garage kan het monteren, maar dat kunt u zelf ook. Inmiddels hebben wij al meer dan 13.000 positieve reviews ontvangen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MITSUBISHISUZUKILAND ROVERJAGUAR.