100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: FIAT
Gekozen auto:FIAT DUCATO Bestelwagen 2.8 JTD 4x4 128PK
Bouwjaar 07.2002 - heden

Draagarmen FIAT DUCATO Bestelwagen (244_) 2.8 JTD 4x4

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde
Draagarmrubber voorzijde

Achterste draagarm inspecteren

Monteren kost gemiddeld 60 euro per kant. Chassis-onderdelen verslijten snel. Een reactiearm verbindt de bewegende delen van het voertuig. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig.

Draagarmen bestellen voor uw FIAT DUCATO Bestelwagen (244_) 2.8 JTD 4x4

Een andere APK-afkeur is speling op een kogel. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAEWOOBMWMASERATISSANGYONG. Wij controleren altijd bij de FIAT DUCATO Bestelwagen (244_) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Auto-onderdelen van ABS zijn van A-merk kwaliteit. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie.

Speling op draagarmrubbers

Lucht en interieur filters worden bij een grote beurt vervangen. Een defecte arm kan de reden zijn voor trillende remschijven. Een stabiele wegligging (en dus goed sturen) komt door al deze onderdelen. Het assortiment bestaat uit meer dan 8000 artikelnummers. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw FIAT.