100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: FIAT
Gekozen auto:FIAT DUCATO Bus 2.0 110PK
Bouwjaar 04.2002 - heden

Draagarmen FIAT DUCATO Bus (244_) 2.0

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde
Draagarmrubber voorzijde

Achterste draagarm inspecteren

Bij de APK wordt een naar links (of rechts) trekkende auto afgekeurd. Als u minder hard over drempels rijdt en diepe kuilen vermijdt, slijt de draagarm minder snel. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw FIAT DUCATO Bus (244_) 2.0 past. De juiste wegligging wordt gerealiseerd door de draagarm.

Speling op draagarmrubbers

Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 15 jaar geleden. Schokken van het wegdek moeten ook kunnen worden opgevangen door het wiel. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Een stabilisatorstang is gemakkelijk en goedkoop te monteren. Aan de reactiearm zit ook een spiraalveer vast.

Draagarmen bestellen voor uw FIAT DUCATO Bus (244_)

Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SAABDAIHATSUMGROVER. Stuurdelen bestellen met minimaal 60% korting. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw FIAT.