100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: FIAT
Gekozen auto:FIAT DUCATO Bus 2.0 JTD 84PK
Bouwjaar 04.2002 - heden

Draagarmen FIAT DUCATO Bus (244_) 2.0 JTD

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde
Draagarmrubber voorzijde

Draagarmen bestellen voor uw FIAT DUCATO Bus (244_) 2.0 JTD

Het fuseelichaam bestaat onder andere uit de arm. De juiste wielstand is erg belangrijk. U besteld bij AutoOnderdelenExpert.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. De fuseekogels en draagarmrubbers gaan in tegenstelling tot de draagarm zelf snel kapot. Op deze onderdelen komt veel kracht te staan tijdens het sturen. Een fuseekogel zit vast aan de wielzijde van een auto. De kogel beweegt de hele tijd mee tijdens het sturen. Het werkt als een soort scharnier.

Achterste draagarm inspecteren

Diesel verbruik is een hot item in de auto industrie. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: AUDIJAGUARKIABMW. Wij controleren altijd bij de FIAT DUCATO Bus (244_) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel.

Speling op draagarmrubbers

Fuseekogels los monteren helpt vaak niks. De chassis en het wiel zijn door middel van de reactiearm verbonden. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. Als de draagarmen geproduceerd zijn binnen Europa, is dat goed.