100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: FIAT
Gekozen auto:FIAT DUCATO Bus 2.3 JTD 110PK
Bouwjaar 04.2002 - heden

Draagarmen FIAT DUCATO Bus (244_) 2.3 JTD

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde
Draagarmrubber voorzijde

Achterste draagarm inspecteren

Ook voor de stuurdelen geldt dit. Een reactiearm demonteren is erg makkelijk. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest. Zowel de voor- als achteras van de auto hebben een draagarm. Als u minder hard over drempels rijdt en diepe kuilen vermijdt, slijt de draagarm minder snel.

Draagarmen bestellen voor uw FIAT DUCATO Bus (244_) 2.3 JTD

Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Je kunt bij ons betalen via iDeal, Creditcard, AfterPay en overboeking Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn.

Speling op draagarmrubbers

De arm in zijn geheel vervangen is vaak veel goedkoper. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw FIAT DUCATO Bus (244_), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw FIAT. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie.