100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: FIAT
Gekozen auto:FIAT IDEA 1.3 D Multijet 70PK
Bouwjaar 01-2004 - heden

Draagarmen FIAT IDEA (350_) 1.3 D Multijet

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde
Draagarmrubber voorzijde
Wij checken of dit past
Past op uw FIAT IDEA
Deze past mogelijk niet op uw auto.
Via de kentekencheck hebben we uitgezocht wat op je auto past.
Wij denken dat dit onderdeel niet past.
Populaire keuze
Originele kwaliteitArtikelnr: 270940
Op voorraad, maandag gratis verzonden!
voorzijde, links of rechtsvoorzijde, links of rechts
Wat is originele kwaliteit?
Standaard op uw auto
Normaal gebruik
Zelfde als in uw garage
12 maanden garantie
Beste prijs/kwaliteit
Specificaties
Merk: All Brake Systems
Ø Buiten diameter: 61,0 mm
binnen Ø: 14,5 mm
Lengte: 52,0 mm
Gewicht: 0,24 kg
Inbouwplaats: voorzijde, links of rechts
59% Korting
18,60
45,36
incl. BTW
Prijs per stuk
Meer informatie
Reviews: 20

Speling op draagarmrubbers

Stuurdelen bestellen met minimaal 60% korting. Het probleem ligt vaak bij draagarmrubbers of te veel speling bij de fuseekogels. Men denkt echter vaker aan kromme remschijven terwijl het daar dan dus niet aan ligt. Ook kan een defecte draagarm resulteren in een trillend stuur tijdens het afremmen. Ook voor de stuurdelen geldt dit. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu.

Achterste draagarm inspecteren

Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw FIAT IDEA (350_) 1.3 D Multijet, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. AutoOnderdelenExpert.nl zorgt ervoor dat u altijd de juiste draagarm ontvangt. Wij controleren alle bestellingen op correctheid voordat wij deze versturen. Als we niet zeker weten of u het juiste auto-onderdeel hebt besteld, nemen wij meteen contact met u op. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe rubberdelen en nieuwe pistons. Elke FIAT IDEA (350_) heeft een eigen VIN-nummer.

Draagarmen bestellen voor uw FIAT

Bij alle producten bevind zich een handige handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze vernieuwde coating is niet belastend voor het milieu. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. De juiste draagarm wordt niet altijd gegeven bij de kentekencheck.