WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: FIAT
Gekozen auto:FIAT SCUDO Bestelwagen 2.0 136PK
Bouwjaar 05-2000 - 12-2006

Draagarmen FIAT SCUDO Bestelwagen (220_) 2.0

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde
Draagarmrubber achterzijde
Draagarmrubber voorzijde

Speling op draagarmrubbers

Bij het demonteren kan het schroefdraad kapot worden gedraaid. Fuseekogels los monteren helpt vaak niks. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw FIAT SCUDO Bestelwagen (220_) 2.0 komen. Auto-onderdelen moeten op tijd worden vervangen.

Draagarmen bestellen voor uw FIAT SCUDO Bestelwagen (220_)

Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto onderdelen. Het valt aan te raden om de auto op een krik te zetten. Zo is alles goed te zien. Demonteer alle onderdelen die het zicht op de draagarm belemmeren. Zorg dat de auto stevig staat en u kunt beginnen met de moer van de fuseekogel losdraaien. Chassis-onderdelen verslijten snel. Een kloppend geluid bij de voorwielen? Nieuwe monteren! Een stabiele wegligging (en dus goed sturen) komt door al deze onderdelen.

Achterste draagarm inspecteren

U besteld bij AutoOnderdelenExpert.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. Bij de APK wordt een naar links (of rechts) trekkende auto afgekeurd. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit.