WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: FIAT
Gekozen auto:FIAT STILO 1.9 JTD 140PK
Bouwjaar 01-2004 - 11-2006

Draagarmen FIAT STILO (192_) 1.9 JTD

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde
Draagarmrubber voorzijde

Speling op draagarmrubbers

Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe rubberdelen en nieuwe glijbussen. Elke FIAT STILO (192_) 1.9 JTD heeft een eigen VIN-nummer. De juiste wielstand is erg belangrijk.

Draagarmen bestellen voor uw FIAT STILO (192_)

Auto-onderdelen moeten op tijd worden vervangen. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Invoeren van auto's uit Duitsland komt steeds vaker voor. Draagarmrubbers zijn in perfecte staat wanneer ze stijf zijn. Altijd passende onderdelen dankzij de kentekencheck.

Achterste draagarm inspecteren

Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Draai vervolgens de overige moeren los. Nu kan de draagarm worden verwijderd. Fuseekogels los monteren helpt vaak niks. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw FIAT past. Bij het demonteren kan het schroefdraad kapot worden gedraaid.