100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: FIAT
Gekozen auto:FIAT STRADA Pick-up 1.2 60PK
Bouwjaar 04-2003 - heden

Draagarmen FIAT STRADA Pick-up (178_) 1.2

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde

Draagarmen bestellen voor uw FIAT STRADA Pick-up (178_) 1.2

Onze aangesloten garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Aan de reactiearm zit ook een spiraalveer vast. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw FIAT STRADA Pick-up (178_). Welke onderdelen slijten wel in uw auto?

Speling op draagarmrubbers

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SEATSAABSUZUKIKIA. Elke FIAT heeft een eigen VIN-nummer. Altijd passende onderdelen dankzij de kentekencheck. Chassis-onderdelen zijn onder andere stabilisatoren en spoorstangen. Auto-onderdelen van ABS zijn van A-merk kwaliteit.

Achterste draagarm inspecteren

Draagarmen monteren op een auto. De airco van het voertuig zorgt voor een constante temperatuur. Een andere APK-afkeur is speling op een kogel. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP.