100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: FIAT
Gekozen auto:FIAT ULYSSE 2.0 136PK
Bouwjaar 08.2002 - 06.2011

Draagarmen FIAT ULYSSE (179_) 2.0

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde
Draagarmrubber voorzijde
Draagarmrubber

Achterste draagarm inspecteren

De draagarm wordt ook wel de reactiearm genoemd . Als de stuurdelen in goede staat verkeren, geeft dat een strak sturende auto. Voertuigen worden steeds zuiniger gemaakt. De electronica in de huidige auto geeft veel storingen.

Speling op draagarmrubbers

Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Inmiddels hebben wij al meer dan 13.000 positieve reviews ontvangen. Slijtage aan de draagarm kan voorkomen worden door juiste schokbrekers. Bij een auto is het belangrijk om de draagarmbussen tijdig te vervangen. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid.

Draagarmen bestellen voor uw FIAT ULYSSE (179_) 2.0

Draagarmen monteren op een auto. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw FIAT ULYSSE (179_) past. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw FIAT komen. Bij de APK wordt een naar links (of rechts) trekkende auto afgekeurd.