WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: FIAT
Gekozen auto:FIAT ULYSSE 2.0 JTD 109PK
Bouwjaar 08.2002 - 08.2006

Draagarmen FIAT ULYSSE (179_) 2.0 JTD

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde
Draagarmrubber voorzijde

Achterste draagarm inspecteren

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw FIAT ULYSSE (179_) 2.0 JTD past. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. De rubbers drogen dan uit. Auto-onderdelen moeten op tijd worden vervangen.

Speling op draagarmrubbers

Elke FIAT ULYSSE (179_) heeft een eigen VIN-nummer. De fuseekogel kan naar beneden gedrukt worden zodra alles los is gedraaid. Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen. Goedkope onderdelen zijn vaak niet gekeurd. In ons magazijn heeft AutoOnderdelenExpert.nl meer dan 21.000 producten op voorraad liggen.

Draagarmen bestellen voor uw FIAT

Bij het demonteren kan het schroefdraad kapot worden gedraaid. De juiste wegligging wordt gerealiseerd door de draagarm. Aan de draagarm zit ook een schokbreker vast. Altijd passende onderdelen dankzij de kentekencheck. Inmiddels hebben wij al meer dan 12.500 positieve reviews ontvangen.