WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: FIAT
Gekozen auto:FIAT ULYSSE 3.0 204PK
Bouwjaar 08.2002 - 06.2011

Draagarmen FIAT ULYSSE (179_) 3.0

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde
Draagarmrubber voorzijde

Achterste draagarm inspecteren

Zowel de voor- als achteras van de auto hebben een draagarm. Slijtage van draagarmen en stuurdelen worden bij de APK snel gezien. Houdt u altijd rekening met weekend en feestdagen. Invoeren van auto's uit Duitsland komt steeds vaker voor.

Speling op draagarmrubbers

De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Een auto uit Rusland heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is.

Draagarmen bestellen voor uw FIAT ULYSSE (179_) 3.0

Een reactiearm verbindt de bewegende delen van het voertuig. Schokken van het wegdek moeten ook kunnen worden opgevangen door het wiel. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw FIAT ULYSSE (179_), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Elke FIAT heeft een eigen VIN-nummer. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAIMLERPORSCHESKODALANCIABUICK.