Draagarmen FORD

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Kapotte draagarm herkennen

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw FORD. Een veiligheidsonderdeel van de auto is zeker de draagarm. Auto-onderdelen van ABS zijn van A-merk kwaliteit. Goedkope onderdelen zijn vaak niet gekeurd. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Bendix, Zimmermann, ABS, Pagid, TRW, Lucas, Bosch, Jurid, ATE, Rofren en Textar

De perfecte draagarm vinden voor uw auto

Draagarmrubbers zijn in perfecte staat wanneer ze stijf zijn. APK is voor uw eigen veiligheid. Een kloppend geluid bij de voorwielen? Nieuwe monteren! AutoOnderdelenExpert.nl heeft vaste tarieven voor het monteren van stuurdelen. Fabrikanten zijn onder andere FEBI TRW LENFORDER ABS.

Voorste draagarm controleren

Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Een ander APK-afkeur is een kapotte spiraalveer. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Welke onderdelen slijten wel in uw auto?