WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: FORD
Gekozen auto:FORD FIESTA V 1.25 16V 75PK
Bouwjaar 05-2002 - 06-2008

Draagarmen FORD FIESTA V (JH_, JD_) 1.25 16V

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde
Draagarmrubber achterzijde
Draagarmrubber voorzijde

Draagarmen bestellen voor uw FORD FIESTA V (JH_, JD_) 1.25 16V

Soms wordt een fuseekogel geschroefd.Soms wordt een fuseekogel geschroefd maar vaker worden deze geperst. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ALFA ROMEOPEUGEOTTOYOTANISSAN. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. De juiste wielstand is erg belangrijk. Wij leveren onderdelen van de merken Brembo en Brakemax

Speling op draagarmrubbers

Bij het demonteren kan het schroefdraad kapot worden gedraaid. Reactiearmen komen zelden afgebroken voor. De rubbers drogen dan uit. Het chassis moet aan het wiel vastzitten. Onze aangesloten garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto.

Achterste draagarm inspecteren

De rem onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw FORD FIESTA V (JH_, JD_) komen. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw FORD. Bij de APK wordt een naar links (of rechts) trekkende auto afgekeurd.