100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: FORD
Gekozen auto:FORD FOCUS Sedan 1.8 TDCi 100PK
Bouwjaar 08.2002 - 11.2004

Draagarmen FORD FOCUS Sedan (DFW) 1.8 TDCi

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Complete draagarmset voorzijde
Complete draagarmset achterzijde
Draagarmen voorzijde
Draagarmen achterzijde
Draagarmen
Draagarmrubber voorzijde
Draagarmrubber achterzijde

Draagarmen bestellen voor uw FORD FOCUS Sedan (DFW) 1.8 TDCi

Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel.

Achterste draagarm inspecteren

Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. De airco van het voertuig zorgt voor een koude temperatuur. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw onderdelen. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto.

Speling op draagarmrubbers

Het fuseelichaam bestaat onder andere uit de arm. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Een defecte arm kan de reden zijn voor trillende remschijven. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw FORD FOCUS Sedan (DFW).