WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: FORD
Gekozen auto:FORD FUSION 1.4 80PK
Bouwjaar 08.2002 - 12.2012

Draagarmen FORD FUSION (JU_) 1.4

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde
Draagarmrubber voorzijde
Draagarmrubber
Draagarmrubber achterzijde

Achterste draagarm inspecteren

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: VW VOLKSWAGENFIATSAABOPEL. Lucht en interieur filters worden bij een onderhoudsbeurt vervangen. Energie verbruik is een hot item in de auto industrie. De arm in zijn geheel vervangen is vaak veel goedkoper.

Speling op draagarmrubbers

Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw FORD FUSION (JU_) 1.4, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties raadplegen. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Voertuigen worden steeds veiliger gemaakt.

Draagarmen bestellen voor uw FORD FUSION (JU_)

Aan het chassis (en de draagarm) zit ook een stabilisatorstang gemonteerd. Een stabiele wegligging (en dus goed sturen) komt door al deze onderdelen. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de dealer.