WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: FORD
Gekozen auto:FORD FUSION 1.4 TDCi 68PK
Bouwjaar 08.2002 - 12.2012

Draagarmen FORD FUSION (JU_) 1.4 TDCi

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde
Draagarmrubber voorzijde
Draagarmrubber
Draagarmrubber achterzijde

Achterste draagarm inspecteren

Aan de reactiearm zit ook een spiraalveer vast. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw FORD FUSION (JU_) 1.4 TDCi, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De reactiearm wordt ook de wieldraagarm genoemd. De auto-onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring.

Speling op draagarmrubbers

Een stabilisatorstang is gemakkelijk en goedkoop te monteren. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Wij controleren altijd bij de FORD FUSION (JU_) dealer of de onderdelen passen op uw auto. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring.

Draagarmen bestellen voor uw FORD

Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw aankoop? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CITROENPEUGEOTMASERATICHEVROLET. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. De juiste wielstand is erg belangrijk. Aan de draagarm zit ook een schokbreker vast.