WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: FORD
Gekozen auto:FORD FUSION 1.6 100PK
Bouwjaar 08-2002 - 11-2008

Draagarmen FORD FUSION (JU_) 1.6

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde
Draagarmrubber achterzijde
Draagarmrubber voorzijde

Achterste draagarm inspecteren

Monteren kost gemiddeld 60 euro per kant. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. De reactiearm wordt ook de wieldraagarm genoemd.

Speling op draagarmrubbers

Een reactiearm demonteren is erg makkelijk. De airco van het voertuig zorgt voor een constante temperatuur. Chassis-onderdelen verslijten snel. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto onderdelen.

Draagarmen bestellen voor uw FORD FUSION (JU_) 1.6

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw FORD FUSION (JU_) past. De draagarm wordt ook wel de reactiearm genoemd . Wij controleren altijd bij de FORD dealer of de onderdelen passen op uw auto. Reactiearmen komen zelden afgebroken voor.