WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: FORD
Gekozen auto:FORD GRANADA 2.0 87PK
Bouwjaar 01-1976 - 08-1977

Draagarmen FORD GRANADA (GGTL, GGFL) 2.0

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen bestellen voor uw FORD GRANADA (GGTL, GGFL) 2.0

Auto-onderdelen moeten op tijd worden vervangen. Wij controleren altijd bij de FORD GRANADA (GGTL, GGFL) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Gietijzer komt steeds minder vaak voor als component. Europese fabrikanten hebben vele keurmerken gekregen. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole.

Speling op draagarmrubbers

Wij werken met de volgende toeleveranciers: Rofren, TRW, ATE, Pagid, ABS, Zimmermann, Lucas, Bosch en Textar Stuurdelen bestellen met minimaal 60% korting. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. Een defecte arm kan de reden zijn voor trillende remschijven.

Achterste draagarm inspecteren

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DODGEGMCMERCEDES-BENZSUZUKIDAF. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw FORD, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Slijtage van draagarmen en stuurdelen worden bij de APK snel gezien. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise.