100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: FORD
Gekozen auto:FORD GRANADA 2.0 95PK
Bouwjaar 01-1976 - 07-1977

Draagarmen FORD GRANADA (GGTL, GGFL) 2.0

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Speling op draagarmrubbers

AutoOnderdelenExpert.nl heeft vaste tarieven voor het monteren van stuurdelen. Chassis-onderdelen zijn onder andere stabilisatoren en spoorstangen. Er treedt vaak speling op bij de draagarmbussen. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw onderdelen. Een auto uit België heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt..

Achterste draagarm inspecteren

In Nederland moeten voertuigen goedgekeurde onderdelen bevatten. Auto-onderdelen moeten op tijd worden vervangen. Een reactiearm verbindt de bewegende delen van het voertuig. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de dealer. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw FORD GRANADA (GGTL, GGFL) 2.0 past.

Draagarmen bestellen voor uw FORD GRANADA (GGTL, GGFL)

Je kunt bij ons betalen via iDeal, AfterPay en MisterCash Fuseekogels en draagarmrubbers zijn gevoelig voor slijtage omdat ze constant bewegen. Ook het weer speelt een grote rol bij de slijtage, bijvoorbeeld vorst en pekel tasten de onderdelen aan. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw FORD, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SKODAOPELSSANGYONGPONTIAC.