WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: FORD
Gekozen auto:FORD GRANADA 2.6 107PK
Bouwjaar 12-1975 - 08-1977

Draagarmen FORD GRANADA (GGTL, GGFL) 2.6

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Achterste draagarm inspecteren

Draagarmrubbers zijn in perfecte staat wanneer ze stijf zijn. Bij een auto is het belangrijk om de draagarmbussen tijdig te vervangen. Wij controleren altijd bij de FORD GRANADA (GGTL, GGFL) 2.6 dealer of de onderdelen passen op uw auto. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw FORD GRANADA (GGTL, GGFL), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Speling op draagarmrubbers

Draagarmen monteren op een auto. De chassis en het wiel zijn door middel van de reactiearm verbonden. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BUICKCITROENFERRARIPORSCHEBEDFORD. Wij leveren onderdelen van de merken Brakemax, ABS en Brembo

Draagarmen bestellen voor uw FORD

Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de auto dealer. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Een ander APK-afkeur is een kapotte spiraalveer. Auto-onderdelen moeten op tijd worden vervangen.