100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: FORD
Gekozen auto:FORD GRANADA Turnier 2.0 99PK
Bouwjaar 01-1975 - 12-1975

Draagarmen FORD GRANADA Turnier (GGNL) 2.0

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen bestellen voor uw FORD GRANADA Turnier (GGNL) 2.0

Auto-onderdelen moeten op tijd worden vervangen. Een andere APK-afkeur is speling op een kogel. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 15 jaar geleden.

Speling op draagarmrubbers

Het assortiment bestaat uit meer dan 8000 artikelnummers. Een stabiele wegligging (en dus goed sturen) komt door al deze onderdelen. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken.

Achterste draagarm inspecteren

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw FORD GRANADA Turnier (GGNL), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe rubberdelen, nieuw handremmechanisme en nieuwe glijbussen. Europese fabrikanten hebben vele keurmerken gekregen. Fuseekogels en draagarmrubbers zijn gevoelig voor slijtage omdat ze constant bewegen. Ook het weer speelt een grote rol bij de slijtage, bijvoorbeeld vorst en pekel tasten de onderdelen aan.