WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: FORD
Gekozen auto:FORD GRANADA Turnier 2.6 107PK
Bouwjaar 01-1976 - 08-1977

Draagarmen FORD GRANADA Turnier (GGNL) 2.6

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Achterste draagarm inspecteren

Elke FORD GRANADA Turnier (GGNL) 2.6 heeft een eigen VIN-nummer. Via uw chassisnummer vinden wij de passende draagarm. Auto-onderdelen van ABS zijn van A-merk kwaliteit. Chassis-onderdelen zijn onder andere stabilisatoren en spoorstangen.

Draagarmen bestellen voor uw FORD GRANADA Turnier (GGNL)

De chassis en het wiel zijn door middel van de reactiearm verbonden. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw FORD past. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Een reactiearm verbindt de bewegende delen van het voertuig. Europese fabrikanten hebben vele keurmerken gekregen.

Speling op draagarmrubbers

Het fuseelichaam bestaat onder andere uit de arm. Via onze partners is het mogelijk om het auto onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Een defecte arm kan de reden zijn voor trillende remschijven. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze moderne coating is niet belastend voor het milieu.