100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: FORD
Gekozen auto:FORD GT 5.4 500PK
Bouwjaar 06-2003 - 12-2006

Draagarmen FORD GT 5.4

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Achterste draagarm inspecteren

Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Fabrikanten zijn onder andere FEBI TRW LENFORDER ABS. Wij controleren altijd bij de FORD GT 5.4 dealer of de onderdelen passen op uw auto. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt.

Speling op draagarmrubbers

Een defecte arm kan de reden zijn voor trillende remschijven. In Nederland moeten voertuigen goedgekeurde onderdelen bevatten. Als de draagarmen geproduceerd zijn binnen Europa, is dat goed. De airco van het voertuig zorgt voor een fijne temperatuur.

Draagarmen bestellen voor uw FORD GT

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: HONDANISSANCITROEN. Ook voor de stuurdelen geldt dit. In ons magazijn heeft AutoOnderdelenExpert.nl meer dan 20.000 producten op voorraad liggen. Een stabiele wegligging (en dus goed sturen) komt door al deze onderdelen.