WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: FORD
Gekozen auto:FORD MAVERICK 2.3 16V 150PK
Bouwjaar 03-2004 - heden

Draagarmen FORD MAVERICK 2.3 16V

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen bestellen voor uw FORD MAVERICK 2.3 16V

Wij controleren altijd bij de FORD MAVERICK dealer of de onderdelen passen op uw auto. Een auto is nog steeds het snelste vervoermiddel. De auto onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. De chassis en het wiel zijn door middel van de reactiearm verbonden. Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben.

Achterste draagarm inspecteren

U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. APK is voor uw eigen veiligheid. Energie verbruik is een hot item in de auto industrie. In meer dan 10.000 garages worden onze draagarmen gebruikt.. Elke FORD heeft een eigen VIN-nummer.

Speling op draagarmrubbers

De juiste wegligging wordt gerealiseerd door de draagarm. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. Via uw chassisnummer vinden wij de passende draagarm. Slijtage wordt mede bepaald door het wegdek. Goedkope onderdelen zijn vaak niet gekeurd.