WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: FORD
Gekozen auto:FORD MAVERICK 3.0 V6 24V 203PK
Bouwjaar 03-2004 - heden

Draagarmen FORD MAVERICK 3.0 V6 24V

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Achterste draagarm inspecteren

De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Het fuseelichaam bestaat onder andere uit de arm. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto onderdelen. Een andere APK-afkeur is speling op een kogel.

Speling op draagarmrubbers

Als de draagarmen geproduceerd zijn binnen Europa, is dat goed. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw FORD MAVERICK 3.0 V6 24V. Dankzij onze kentekencheck ziet u alleen passende onderdelen op de website. Bij een auto is het belangrijk om de draagarmbussen tijdig te vervangen.

Draagarmen bestellen voor uw FORD MAVERICK

Geperst worden de draagarmrubbers in de arm. Het assortiment bestaat uit meer dan 8000 artikelnummers. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. De auto-onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw FORD komen.