100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: FORD
Gekozen auto:FORD MONDEO III ST220 226PK
Bouwjaar 04.2002 - 03.2007

Draagarmen FORD MONDEO III (B5Y) ST220

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Complete draagarmset voorzijde
Complete draagarmset achterzijde
Draagarmen voorzijde
Draagarmen achterzijde
Draagarmen
Draagarmrubber voorzijde
Draagarmrubber achterzijde

Speling op draagarmrubbers

Een ander APK-afkeur is een kapotte spiraalveer. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw FORD MONDEO III (B5Y) ST220 komen. Het rendement uit de benzine motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Wij verkopen rem onderdelen met kortingen tot 65%.

Achterste draagarm inspecteren

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw FORD MONDEO III (B5Y) past. Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. Het valt aan te raden om de auto op een krik te zetten. Zo is alles goed te zien. Demonteer alle onderdelen die het zicht op de draagarm belemmeren. Zorg dat de auto stevig staat en u kunt beginnen met de moer van de fuseekogel losdraaien. Aan het chassis (en de draagarm) zit ook een stabilisatorstang gemonteerd.

Draagarmen bestellen voor uw FORD

Monteren kost gemiddeld 60 euro per kant. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest. Aan de reactiearm zit ook een spiraalveer vast. Het probleem ligt vaak bij draagarmrubbers of te veel speling bij de fuseekogels. Men denkt echter vaker aan kromme remschijven terwijl het daar dan dus niet aan ligt. Ook kan een defecte draagarm resulteren in een trillend stuur tijdens het afremmen. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise.