100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: FORD
Gekozen auto:FORD RANGER 2.5 TD 84PK
Bouwjaar 04-2002 - 06-2006

Draagarmen FORD RANGER (ER, EQ, R_) 2.5 TD

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Achterste draagarm inspecteren

De arm bevat ook fuseekogels. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Wij controleren altijd bij de FORD RANGER (ER, EQ, R_) 2.5 TD dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Draagarmen bestellen voor uw FORD RANGER (ER, EQ, R_)

Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. Geperst worden de draagarmrubbers in de arm. Fabrikanten zijn onder andere FEBI TRW LENFORDER ABS. Een reactiearm demonteren is erg makkelijk. U besteld bij AutoOnderdelenExpert.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren.

Speling op draagarmrubbers

Een reactiearm verbindt de bewegende delen van het voertuig. Het fuseelichaam bestaat onder andere uit de arm. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw FORD komen. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger.