WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: FORD
Gekozen auto:FORD RANGER 2.5 TD 4x4 84PK
Bouwjaar 04-2002 - 06-2006

Draagarmen FORD RANGER (ER, EQ, R_) 2.5 TD 4x4

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Speling op draagarmrubbers

Als u minder hard over drempels rijdt en diepe kuilen vermijdt, slijt de draagarm minder snel. Onze partners kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Chassis-onderdelen verslijten snel.

Draagarmen bestellen voor uw FORD RANGER (ER, EQ, R_) 2.5 TD 4x4

Elke FORD RANGER (ER, EQ, R_) heeft een eigen VIN-nummer. In de fuseekogel zit een conisch deel. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw aankoop kunt maken op onze webshop. Schokken van het wegdek moeten ook kunnen worden opgevangen door het wiel. Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg.

Achterste draagarm inspecteren

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: JAGUARSKODACITROENSAAB. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Aan de reactiearm zit ook een spiraalveer vast. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw FORD past.