100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: FORD
Gekozen auto:FORD SIERRA Hatchback 2.8 i 143PK
Bouwjaar 01.1987 - 02.1993

Draagarmen FORD SIERRA Hatchback (GBC, GBG) 2.8 i

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde
Draagarmrubber voorzijde
Draagarmrubber achterzijde

Speling op draagarmrubbers

Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste rem onderdelen. Chassis-onderdelen zijn onder andere stabilisatoren en spoorstangen. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Een auto uit Rusland heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt..

Achterste draagarm inspecteren

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw FORD SIERRA Hatchback (GBC, GBG) 2.8 i, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Een veiligheidsonderdeel van de auto is zeker de draagarm. Het probleem ligt vaak bij draagarmrubbers of te veel speling bij de fuseekogels. Men denkt echter vaker aan kromme remschijven terwijl het daar dan dus niet aan ligt. Ook kan een defecte draagarm resulteren in een trillend stuur tijdens het afremmen. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw FORD SIERRA Hatchback (GBC, GBG).

Draagarmen bestellen voor uw FORD

De reactiearm wordt ook de wieldraagarm genoemd. APK is voor uw eigen veiligheid. Stuurdelen bestellen met minimaal 60% korting. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637